Dokter Kanterslaan, Grave

“Asbest van het dak, isolatie erop!”

Meld je ook aan

Dokter Kanterslaan

75 buurtbewoners doen al mee, jij ook?

Op alle daken in de Dokter Kanterslaan liggen golfplaten waarin asbest is verwerkt. Daar moeten we iets aan doen; vanaf 2024 zijn asbestdaken verboden. Wij, Kees Buijs, Willem van den Tillart, Fred Vink en Mike Vos, hebben een plan: laten we die verplichte asbestsanering met de hele straat oppakken en dan meteen onze daken isoleren. Dan slaan we twee vliegen in één klap. Wij gaan ervoor om dit zo te organiseren dat het voor alle huishoudens financieel haalbaar is. Want samenwerken is leuk, het is nóg leuker als iedereen mee kan doen. Jij dus ook!

Wat zijn jouw wensen?

Wil jij ook samen op een leuke manier energie besparen? Wij hebben veel plannen maar zijn ook benieuwd naar de wensen van buurtgenoten. Vul de vragenlijst in en laat ons weten waar jij behoefte aan hebt! Met de resulaten gaan wij aan de slag.

Vragenlijst
Buurkracht 2017082515465018813   buurkracht dokter kanterslaan grave   oscar vinck

Kan ik meedoen met Buurkracht?

Kijk hier of jouw buurt al meedoet of meld je aan bij je buurt.
Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?