Deuteren, Den Bosch

“Slim energie besparen doe je samen”

Meld je ook aan

Deuteren

13 buurtbewoners doen al mee, jij ook?

De Oude Vlijmenseweg, Boschmeersingel, Weidonklaan, Stanleystraat en Marchandstraat zijn opgeleverd voor het tijdperk van duurzaam bouwen. Grote kans dus dat er nog veel energiewinst te halen valt. Bijvoorbeeld met isolatie en zonnepanelen. Wij, Loes van den Brand, Marjo van Rumpt, Esther Kemperman, Yvonne van de Steeg, Jean-Paul Blom en Murat en Feriya, willen hier met zo veel mogelijk buurtgenoten werk van maken. Voor het klimaat, het comfort in huis én de portemonnee. En zo we leren elkaar meteen beter kennen. Doe je mee?

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op via: duurzaamdeuteren@gmail.com.

 

Elke week een ijsje verdienen?

Door tijdens je vakantie alle opladers en stekkers uit het stopcontact te halen bespaar je al snel een paar euro per week. Maar wat is dat nu eigenlijk sluipverbruik en wat kun je er tegen doen? We hebben het voor je op een rijtje gezet. En wil je weten wat jouw sluipverbruik is? Log dan in of meld je aan, en ga naar Mijn woning en Energieverbruik en bekijk jouw nachtverbruik op je grafiek.

Bekijk de tips
Buurkracht vakantiekaart

Kan ik meedoen met Buurkracht?

Kijk hier of jouw buurt al meedoet of meld je aan bij je buurt.
Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?