Den Dungen-Oost, Den Dungen

"Samen zorgen voor een duurzame toekomst"

Meld je ook aan

Den Dungen-Oost

110 buurtbewoners doen al mee, jij ook?

Wij, Rien Meulendijk, Jan Doesburg, Jan Bruin en Bart van de Ven brengen energiebesparing in ons dorp graag onder de aandacht. Met het oog op de toekomst. Met z'n allen kunnen we daaraan bijdragen door op een duurzame manier energie op te wekken en niet te veel energie te verbruiken. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Doe je mee?

Onze actie

 • Zonnepanelen
 • 0
  ,-
  euro per jaar bespaard
 • 0
  kWh per jaar aan stroom bespaard
 • 0
  m3 per jaar aan aardgas bespaard
 • 0
  huishoudens per jaar gecompenseerd voor hun CO2-uitstoot

Elke week een ijsje verdienen?

Door tijdens je vakantie alle opladers en stekkers uit het stopcontact te halen bespaar je al snel een paar euro per week. Maar wat is dat nu eigenlijk sluipverbruik en wat kun je er tegen doen? We hebben het voor je op een rijtje gezet. En wil je weten wat jouw sluipverbruik is? Log dan in of meld je aan, en ga naar Mijn woning en Energieverbruik en bekijk jouw nachtverbruik op je grafiek.

Bekijk de tips
Buurkracht vakantiekaart

Kan ik meedoen met Buurkracht?

Kijk hier of jouw buurt al meedoet of meld je aan bij je buurt.
Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?