De Regt, Beek en Donk

“Samen energie besparen is gezellig en het levert nog voordeel op ook”

Meld je ook aan

De Regt

18 buurtbewoners doen al mee, jij ook?

“We wonen in de groenste gemeente van Nederland. Maar de woningen in De Regt zijn nog niet allemaal even groen. Samen kunnen we nog heel wat zuiniger omspringen met de grondstoffen die Moeder Aarde biedt. Wij, Gert-Jan van Kesteren, Wim Hijnen, Tiny Huijbers en Nannie de Greef, willen daar samen met zo veel mogelijk buurtgenoten werk van maken. Dat vergroot de saamhorigheid en het verkleint onze energierekening. Doe je mee?"

Elke week een ijsje verdienen?

Door tijdens je vakantie alle opladers en stekkers uit het stopcontact te halen bespaar je al snel een paar euro per week. Maar wat is dat nu eigenlijk sluipverbruik en wat kun je er tegen doen? We hebben het voor je op een rijtje gezet. En wil je weten wat jouw sluipverbruik is? Log dan in of meld je aan, en ga naar Mijn woning en Energieverbruik en bekijk jouw nachtverbruik op je grafiek.

Bekijk de tips
Buurkracht stripjeachterop

Kan ik meedoen met Buurkracht?

Kijk hier of jouw buurt al meedoet of meld je aan bij je buurt.
Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?