De Mortel

"Samen ons dorp leefbaar houden"

Meld je ook aan

De Mortel

47 buurtbewoners doen al mee, jij ook?

In De Mortel doen we veel samen: van tennissen tot duiven melken en muziek maken. Er zijn zestig verenigingen en iedereen kent iedereen. Waarom dan niet ook samen energie besparen? Wij, Paul Siebers, Frans van de Kam, Marcel van Vugt, Pieter van Dommelen, Danny de Nooijer en Marinus van de Ven pakken de handschoen op om energiebesparende maatregelen van de grond te krijgen. Doe je mee?

Lees hier meer over in onze flyer.

Onze 4 acties

  • Box met Energie Bespaarstekkkers lenen
  • De Mortel op jacht naar energieslurpers
  • Woningscan als welkome bevestiging
  • woningscan

Elke week een ijsje verdienen?

Door tijdens je vakantie alle opladers en stekkers uit het stopcontact te halen bespaar je al snel een paar euro per week. Maar wat is dat nu eigenlijk sluipverbruik en wat kun je er tegen doen? We hebben het voor je op een rijtje gezet. En wil je weten wat jouw sluipverbruik is? Log dan in of meld je aan, en ga naar Mijn woning en Energieverbruik en bekijk jouw nachtverbruik op je grafiek.

Bekijk de tips
Buurkracht stripjeachterop

Kan ik meedoen met Buurkracht?

Kijk hier of jouw buurt al meedoet of meld je aan bij je buurt.
Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?