De Lariks-Zuid, Assen

"De Lariks-Zuid gaat warm de winter in"

Meld je ook aan

De Lariks-Zuid

66 buurtbewoners doen al mee, jij ook?

We houden de aandacht voor energie besparen goed warm. Na succesvolle acties met zonnepanelen en isolatie leende wij een warmtecamera van Buurkracht en vervolgens ook energieverbruiksstekkers. De cameraploeg van Ons Huis Verdient Het speurde mee naar de energieslurpers. En samen hebben we al heel wat bereikt! En zitten we er steeds warmer bij. De aankomende tijd volgen er nog meerdere acties. Hoe houd je de warmte binnen? Maar ook hoe krijg je het behaaglijk tegen zo min mogelijk kosten? Wat kun je doen om je gasverbruik te verlagen? Geïnteresseerd? Meld je vrijblijvend aan en je wordt vanzelf op de hoogte gehouden van onze activiteiten en acties.

Meer weten over onze resultaten? Lees hier meer over in onze flyer.

 • 0
  ,-
  euro per jaar bespaard
 • 0
  kWh per jaar aan stroom bespaard
 • 0
  m3 per jaar aan aardgas bespaard
 • 0
  huishoudens per jaar gecompenseerd voor hun CO2-uitstoot

Wat vind jij belangrijk in onze buurt?

Welke behoeften zijn er in de buurt als het gaat om thema’s als groenvoorziening en energiebesparing? In De Lariks-Zuid hebben bewoners een vragenlijst onder hun buren verspreid om dit te weten te komen. Op basis van de uitkomsten van de vragenlijst bekijken ze wat de behoeftes zijn in de buurt en welke acties ze gezamenlijk kunnen aanpakken. Vul snel de vragenlijst in.

Meer informatie
Buurkracht de lariks zuid1

Kan ik meedoen met Buurkracht?

Kijk hier of jouw buurt al meedoet of meld je aan bij je buurt.
Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?