De Kuil, Udenhout

"Van buurtbarbecue naar buurtbesparen"

Meld je ook aan

De Kuil

40 buurtbewoners doen al mee, jij ook?

De Kuil in Udenhout is een gezellige buurt met veel jonge gezinnen. We komen elkaar tegen in de straat, tijdens Rondje Kunst Udenhout en het spelen van een potje Jackeroo. Samen organiseren we onder meer straatbarbecues en garagesales. Waarom dan niet ook samen energie besparen? Wij, René Schapendonk, Chantal Gardien, Jan de Beer en Jan van Berkel beginnen alvast. Wie doet er mee?

Lees hier meer over in onze flyer.

Onze actie

  • Samen besparen, daar krijg je energie van!

Elke week een ijsje verdienen?

Door tijdens je vakantie alle opladers en stekkers uit het stopcontact te halen bespaar je al snel een paar euro per week. Maar wat is dat nu eigenlijk sluipverbruik en wat kun je er tegen doen? We hebben het voor je op een rijtje gezet. En wil je weten wat jouw sluipverbruik is? Log dan in of meld je aan, en ga naar Mijn woning en Energieverbruik en bekijk jouw nachtverbruik op je grafiek.

Bekijk de tips
Buurkracht vakantiekaart

Kan ik meedoen met Buurkracht?

Kijk hier of jouw buurt al meedoet of meld je aan bij je buurt.
Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?