De Fledders, Vries

“We hoeven niet op de overheid te wachten om iets te doen.”

Meld je ook aan

De Fledders

87 buurtbewoners doen al mee, jij ook?

De Fledders is ruim en parkachtig opgezet. Wie er eenmaal woont, gaat er meestal niet snel weg. Dat maakt het extra interessant om te investeren in bijvoorbeeld betere isolatie of zonnepanelen: je verdient de kosten vanzelf terug. En ook zonder veel uit te geven, krijg je je energierekening naar beneden door gewoon op te letten. Samen kunnen we nog heel veel besparen. Doe ook mee!

 • 0
  ,-
  euro per jaar bespaard
 • 0
  kWh per jaar aan stroom bespaard
 • 0
  m3 per jaar aan aardgas bespaard
 • 0
  huishoudens per jaar gecompenseerd voor hun CO2-uitstoot

De Fledders opent jacht op energieslurpers

Na succesvolle buurtacties voor isolatie en zonnepanelen gaat De Fledders in Vries plankgas door. Tijdens de buurtbijeenkomst op 4 juli in Café onder de Linden praatte het buurtteam bewoners bij over de fantastische resultaten van het afgelopen anderhalf jaar, de voortgang van het drogevoetenteam en de komende actie: slurpers speuren. Doe mee en onderzoek hoe zuinig – of onzuinig – je huishouden is met de energieverbruikstekkers van Buurkracht.

 

Lees het verslag
Buurkracht buurtbijeenkomst de fledders

Kan ik meedoen met Buurkracht?

Kijk hier of jouw buurt al meedoet of meld je aan bij je buurt.
Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?