De Es, Peize

"Investeren in energiebesparing: zeker. En liefst in de maatregelen die het meeste opleveren"

Meld je ook aan

De Es

22 buurtbewoners doen al mee, jij ook?

De Es in Peize is echt een jarenzeventigwijk. De huizen zijn goed onderhouden, maar niet echt duurzaam gebouwd. Met betere isolatie, dubbel glas en zonnepanelen valt nog heel veel energie te besparen. Maar waar begin je mee? Hoe zorgen we dat we ons geld investeren in de juiste maatregelen? Een buurtteam heeft al een fanatieke start gemaakt met het bedenken van energiebesparingsacties, maar wil nu het stokje overdragen. Daarom zoeken zij buurtgenoten die dit over willen nemen. Een aantal buurten in Peize zijn al succesvol en kunnen jou op gang helpen, bijvoorbeeld bij het maken van plannen en het vinden van lokale leveranciers. Heb je zin om aan de slag te gaan? Stuur een e-mail naar Marjan Hendriks.

Lees meer in de flyer.

Onze actie

 • Houd het warm deze winter!
 • 0
  ,-
  euro per jaar bespaard
 • 0
  m3 per jaar aan aardgas bespaard
 • 0
  huishoudens per jaar gecompenseerd voor hun CO2-uitstoot

Gezocht: enthousiastelingen om samen energie te besparen

Door onvoorziene omstandigheden moet het buurtteam het stokje overdragen. Wie wil in onze buurt dit initiatief voortzetten en samen energie besparende acties opzetten? Alle hulp is welkom, denk aan: flyeren, het helpen met een buurtbijeenkomst, offertes opvragen of misschien heb je zelf wel een goed idee. Stuur een e-mail naar onze buurtbegeleider Marjan

Samen energie besparen, daar krijg je energie van!

Buurkracht ju4a9335 kopie

Kan ik meedoen met Buurkracht?

Kijk hier of jouw buurt al meedoet of meld je aan bij je buurt.
Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?