De Driehoek, Goor

"Energie besparen is leuk én het levert ook nog wat op"

Meld je ook aan

De Driehoek

5 buurtbewoners doen al mee, jij ook?

Op mijn vorige drie adressen heb ik meegedaan aan het Klimaatstraatfeest. Supergezellig, en nog goed voor het milieu en je portemonnee ook. Elke keer is mijn straat hoog geëindigd. Als nieuwe inwoner van De Driehoek in Goor wil ik ook weer met energie besparen aan de slag. Dit keer samen met Buurkracht. Omdat ik uit ervaring weet dat goede ondersteuning helpt om acties van de grond te krijgen. Ramona Moes en ik gaan ervoor. Doe je mee? 

Elke week een ijsje verdienen?

Door tijdens je vakantie alle opladers en stekkers uit het stopcontact te halen bespaar je al snel een paar euro per week. Maar wat is dat nu eigenlijk sluipverbruik en wat kun je er tegen doen? We hebben het voor je op een rijtje gezet. En wil je weten wat jouw sluipverbruik is? Log dan in of meld je aan, en ga naar Mijn woning en Energieverbruik en bekijk jouw nachtverbruik op je grafiek.

Bekijk de tips
Buurkracht stripjeachterop

Kan ik meedoen met Buurkracht?

Kijk hier of jouw buurt al meedoet of meld je aan bij je buurt.
Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?