De Buurtjes, Oss

"Samen investeren, samen besparen"

Meld je ook aan

De Buurtjes

16 buurtbewoners doen al mee, jij ook?

In de straten rond de Thorbeckestraat in Oss kunnen dubbel glas en isolatie de energiekosten flink omlaag brengen. Maar de investering is een drempel voor veel bewoners. Daarom: samenwerken. Hoe meer mensen meedoen, hoe groter het inkoopvoordeel. Wij, Diana van der Steen en Antoine Dekkers willen in onze buurt energiebesparing nou eens echt van de grond tillen. Want wie wil er nou geen lagere energierekening? Doe mee.

Lees meer in onze flyer.

Onze actie

 • Zonnepanelenactie 2016-2017
 • 0
  ,-
  euro per jaar bespaard
 • 0
  kWh per jaar aan stroom bespaard
 • 0
  m3 per jaar aan aardgas bespaard
 • 0
  huishoudens per jaar gecompenseerd voor hun CO2-uitstoot

Elke week een ijsje verdienen?

Door tijdens je vakantie alle opladers en stekkers uit het stopcontact te halen bespaar je al snel een paar euro per week. Maar wat is dat nu eigenlijk sluipverbruik en wat kun je er tegen doen? We hebben het voor je op een rijtje gezet. En wil je weten wat jouw sluipverbruik is? Log dan in of meld je aan, en ga naar Mijn woning en Energieverbruik en bekijk jouw nachtverbruik op je grafiek.

Bekijk de tips
Buurkracht vakantiekaart

Kan ik meedoen met Buurkracht?

Kijk hier of jouw buurt al meedoet of meld je aan bij je buurt.
Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?