De Baai, Etten-Leur

“Slim energie besparen doe je samen”

Meld je ook aan

De Baai

4 buurtbewoners doen al mee, jij ook?

Woonstichting Etten-Leur (WEL) gaat de komende jaren de huurwoningen in De Baai verduurzamen. Door ze energiezuiniger te maken, gaat het comfort omhoog en de energierekeningen omlaag. De huurhuizen zijn van hetzelfde bouwjaar en type als de koopwoningen in de buurt. Het zou dus mooi zijn als de woningeigenaren van dit project kunnen profiteren. Om dat te bereiken hebben Buurkracht, HOOM en Duursaam Etten-Leur de handen ineen geslagen. Doe je mee? Meld je dan vrijblijvend aan. Wil je meehelpen met het organiseren van acties en bijeenkomsten, mail dan met jullie persoonlijke buurtbegeleider Steve.

 • 0
  ,-
  euro per jaar bespaard
 • 0
  m3 per jaar aan aardgas bespaard
 • 0
  huishoudens per jaar gecompenseerd voor hun CO2-uitstoot

Elke week een ijsje verdienen?

Door tijdens je vakantie alle opladers en stekkers uit het stopcontact te halen bespaar je al snel een paar euro per week. Maar wat is dat nu eigenlijk sluipverbruik en wat kun je er tegen doen? We hebben het voor je op een rijtje gezet. En wil je weten wat jouw sluipverbruik is? Log dan in of meld je aan, en ga naar Mijn woning en Energieverbruik en bekijk jouw nachtverbruik op je grafiek.

Bekijk de tips
Buurkracht vakantiekaart

Kan ik meedoen met Buurkracht?

Kijk hier of jouw buurt al meedoet of meld je aan bij je buurt.
Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?