De Amstel, Waalwijk

“Er is nog genoeg werk te verzetten. Laten we samen optrekken”

Meld je ook aan

De Amstel

11 buurtbewoners doen al mee, jij ook?

“Onze buurt bestaat uit koop- en huurhuizen. Maar waar je ook woont, er valt altijd energie te besparen. De wooncorporatie Casade gaat alvast een aantal woningen verduurzamen. Een goed moment voor iedereen in De Amstel om eens bij z’n energieverbruik stil te staan. En te kijken waar nog te besparen valt. Wij, Elke de Hart, Jeroen van den Berg en Hans de Vaan nodigen buurtbewoners uit om met ons mee te denken over besparingsmogelijkheden en samen in actie te komen. Wij beginnen alvast. Doe je mee?”

Onze actie

  • vloerisolatie op de Amstel

Elke week een ijsje verdienen?

Door tijdens je vakantie alle opladers en stekkers uit het stopcontact te halen bespaar je al snel een paar euro per week. Maar wat is dat nu eigenlijk sluipverbruik en wat kun je er tegen doen? We hebben het voor je op een rijtje gezet. En wil je weten wat jouw sluipverbruik is? Log dan in of meld je aan, en ga naar Mijn woning en Energieverbruik en bekijk jouw nachtverbruik op je grafiek.

Bekijk de tips
Buurkracht vakantiekaart

Kan ik meedoen met Buurkracht?

Kijk hier of jouw buurt al meedoet of meld je aan bij je buurt.
Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?