City Oost, Heerlen

“We gaan niet alleen kijken hoe zuinig onze huizen zijn, maar ook naar ons gedrag”

Meld je ook aan

City Oost

1 buurtbewoner doet al mee, jij ook?

“Energie besparen kan geld opleveren, maar het is ook belangrijk met het oog op de wereld die we voor onze kinderen en kleinkinderen achterlaten. Daarom willen wij, Iwan en Bianca MacIntosh, in ons buurtje werk maken van samen energie besparen. Verschillende verenigingen van eigenaren zijn daar al mee bezig en samen is het leuker dan alleen. We denken bijvoorbeeld aan zonnepanelen, maar ook aan kleine dingen als ledverlichting en je laptop ‘s nachts uitzetten. Doe je mee?”

Elke week een ijsje verdienen?

Door tijdens je vakantie alle opladers en stekkers uit het stopcontact te halen bespaar je al snel een paar euro per week. Maar wat is dat nu eigenlijk sluipverbruik en wat kun je er tegen doen? We hebben het voor je op een rijtje gezet. En wil je weten wat jouw sluipverbruik is? Log dan in of meld je aan, en ga naar Mijn woning en Energieverbruik en bekijk jouw nachtverbruik op je grafiek.

Opmerkelijk inzichten verbruiksgrafiek
Buurkracht stripjeachterop

Kan ik meedoen met Buurkracht?

Kijk hier of jouw buurt al meedoet of meld je aan bij je buurt.
Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?