Bomenbuurt-Noord, Roden

“Wij worden enthousiast van samen energie besparen”

Meld je ook aan

Bomenbuurt-Noord

19 buurtbewoners doen al mee, jij ook?

Onze buurt is ruim opgezet, met veel groen. Maar de bouwperiode doet vermoeden dat de woningen zelf wat minder groen zijn. Want in de jaren zeventig stond energiezuinig bouwen nog niet zo hoog op de agenda. Inmiddels is er veel veranderd, maar wij denken dat er toch nog veel energiewinst te halen valt. Met grote en kleine maatregelen. En wij zijn, Mark Mulder, Miranda Mulder, Albert-Jan Kramer en Martin van der Velde. Wij willen samen met zo veel mogelijk buurtgenoten zo veel mogelijk energie gaan besparen. Voor onszelf en voor het milieu. Doe je mee?

Lees meer in onze flyer.

Onze actie

 • Actie Zonnepanelen
 • 0
  ,-
  euro per jaar bespaard
 • 0
  kWh per jaar aan stroom bespaard
 • 0
  m3 per jaar aan aardgas bespaard
 • 0
  huishoudens per jaar gecompenseerd voor hun CO2-uitstoot

Elke week een ijsje verdienen?

Door tijdens je vakantie alle opladers en stekkers uit het stopcontact te halen bespaar je al snel een paar euro per week. Maar wat is dat nu eigenlijk sluipverbruik en wat kun je er tegen doen? We hebben het voor je op een rijtje gezet. En wil je weten wat jouw sluipverbruik is? Log dan in of meld je aan, en ga naar Mijn woning en Energieverbruik en bekijk jouw nachtverbruik op je grafiek.

Bekijk de tips
Buurkracht stripjeachterop

Kan ik meedoen met Buurkracht?

Kijk hier of jouw buurt al meedoet of meld je aan bij je buurt.
Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?