Beringe

“Stap voor stap naar een energieneutraal Beringe”

Meld je ook aan

Beringe

2 buurtbewoners doen al mee, jij ook?

“Beringe is een hecht dorp, met een buurthuis waar veel activiteiten plaatsvinden en vele verenigingen. Inwoners zetten zich samen in voor het behoud van de basisschool, groenvoorzieningen, boomhutten. Er is reuring genoeg. Waarom zouden we dan ook niet samen energie besparen en duurzame energie opwekken? Daar willen wij, Hans Kolk en Frans Hanssen, met zo veel mogelijk dorpsgenoten stappen in maken. Met als doel: een energieneutraal Beringe. Doe je mee?”

Elke week een ijsje verdienen?

Door tijdens je vakantie alle opladers en stekkers uit het stopcontact te halen bespaar je al snel een paar euro per week. Maar wat is dat nu eigenlijk sluipverbruik en wat kun je er tegen doen? We hebben het voor je op een rijtje gezet. En wil je weten wat jouw sluipverbruik is? Log dan in of meld je aan, en ga naar Mijn woning en Energieverbruik en bekijk jouw nachtverbruik op je grafiek.

Opmerkelijk inzichten verbruiksgrafiek
Buurkracht stripjeachterop

Kan ik meedoen met Buurkracht?

Kijk hier of jouw buurt al meedoet of meld je aan bij je buurt.
Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?