Berenbos, Kerkrade

“Slim energie besparen doe je samen"

Meld je ook aan

Berenbos

5 buurtbewoners doen al mee, jij ook?

In Berenbos kunnen we veel meer samen doen. Daarvan zijn wij overtuigd. En wij zijn: Miranda Gielen, Berry Gielen, Mareike Thevis, Saadia Vanloo en Bianca Bremen. Wij willen samen met zo veel mogelijk buurtgenoten aan de slag, onder andere met moestuinen, energiebesparing en zwerfvuil opruimen. Zo worden we minder afhankelijk, krijgen we het gezelliger met elkaar en fleurt de buurt ook nog eens op. En samen is het ook nog eens makkelijker. Doe je mee?

Elke week een ijsje verdienen?

Door tijdens je vakantie alle opladers en stekkers uit het stopcontact te halen bespaar je al snel een paar euro per week. Maar wat is dat nu eigenlijk sluipverbruik en wat kun je er tegen doen? We hebben het voor je op een rijtje gezet. En wil je weten wat jouw sluipverbruik is? Log dan in of meld je aan, en ga naar Mijn woning en Energieverbruik en bekijk jouw nachtverbruik op je grafiek.

Opmerkelijk inzichten verbruiksgrafiek
Buurkracht stripjeachterop

Kan ik meedoen met Buurkracht?

Kijk hier of jouw buurt al meedoet of meld je aan bij je buurt.
Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?