Benzenrade-De Kommert, Heerlen

"Samen sterk in Benzenrade-De Kommert!"

Meld je ook aan

Benzenrade-De Kommert

36 buurtbewoners doen al mee, jij ook?

In Benzenrade-De Kommert valt nog veel energie te besparen. Wij, Frans Schlooz uit De Kommert, en Daan Tempelman en Ruud Derks uit Benzenrade, maken er werk van om dat samen met buurtgenoten te doen. Inmiddels is het team aangevuld met Rob Janssen en Jesse van der Woude. Samen hebben we al heel veel bereikt. Maar we zijn nog niet klaar. Meedoen? Daar krijg je energie van! Ook iets voor jou?

Onze actie

 • Speciale kortingen bij VOLTA Solar via Buurkracht!
 • 0
  ,-
  euro per jaar bespaard
 • 0
  kWh per jaar aan stroom bespaard
 • 0
  huishoudens per jaar gecompenseerd voor hun CO2-uitstoot

Elke week een ijsje verdienen?

Door tijdens je vakantie alle opladers en stekkers uit het stopcontact te halen bespaar je al snel een paar euro per week. Maar wat is dat nu eigenlijk sluipverbruik en wat kun je er tegen doen? We hebben het voor je op een rijtje gezet. En wil je weten wat jouw sluipverbruik is? Log dan in of meld je aan, en ga naar Mijn woning en Energieverbruik en bekijk jouw nachtverbruik op je grafiek.

Opmerkelijk inzichten verbruiksgrafiek
Buurkracht stripjeachterop

Kan ik meedoen met Buurkracht?

Kijk hier of jouw buurt al meedoet of meld je aan bij je buurt.
Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?