Aldeboarn

“Samen ons steentje bijdragen aan behoud van onze aarde"

Meld je ook aan

Aldeboarn

2 buurtbewoners doen al mee, jij ook?

In Aldeboarn zorgen we samen dat het leven goed is. Onze Gondelvaart is elk jaar weer een fantastisch feest en dankzij onze verenigingen is er altijd iets interessants, sportiefs of leuks te doen. Waarom zouden we dan niet samenwerken om het leven zo goed te houden? Laten we ons steentje bijdragen aan het behoud van onze aarde. En samen ons energieverbruik omlaag brengen en zelf groene stroom opwekken. Wij, Cor Dijkstra, Marianne Hetebrij-Veen en Rommert Stellingwerf van EKA zijn er klaar voor. Doe je mee?

Onze actie

  • Vervolgactie “Adopteer een zonnepaneel”

Kom naar de buurtbijeenkomst op 20 oktober!

Aldeboarn is een prachtig dorp met zo’n 1500 inwoners. Het merendeel van de woningen is begin 1900 gebouwd in de tijd dat groene energie nog niet bestond. De EKA (Enerzjy Koöperaasje Aldeboarn) nodigt daarom op 20 oktober alle dorpsgenoten uit voor een bijeenkomst over het opwekken van groene stroom. De bijeenkomst begint om 20.00 uur in Café De Post, Doelhof 3. Iedereen is welkom!

 

Kijk hier voor de uitnodiginskaart

Buurkracht naamloos 3

Kan ik meedoen met Buurkracht?

Kijk hier of jouw buurt al meedoet of meld je aan bij je buurt.
Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?