Adorp

“Een besparing van 20 procent in 2020 moet haalbaar zijn”

Meld je ook aan

Adorp

33 buurtbewoners doen al mee, jij ook?

In Adorp doen we al veel samen. Er zijn alleen al 36 verenigingen actief voor iets meer dan 500 inwoners. Waarom zouden we ons dan niet ook samen inzetten om energiezuiniger te leven en te wonen? Wij, Karel Scheepstra, Norbert Ploeger en Sijbrand Stratingh, willen daar in het dorp werk van maken. Zo kunnen we aan de rand van het aardbevingsgebied ons steentje bijdragen aan de terugdringing van het gasverbruik. We zijn al goed bezig, als je ziet hoeveel zonnepanelen er al op de Adorpse daken liggen. Laten we daar nog een schep bovenop doen met z’n allen!

Onze 3 acties

  • Gratis warmtebeeld van je woning
  • Op weg naar energiezuinig wonen
  • Rondleiding bij Karel en Irma

Ook een gratis warmtebeeld van je woning?

Warmte verdwijnt uit het huis via de voordeur, de ramen,  muren, vloeren of via het dak. Bij een professioneel geïsoleerd huis gebeurt dat minder snel. Je gebruikt minder energie om je huis ‘op temperatuur’ te houden. Voor een ongeïsoleerd huis betekent het dat er gemiddeld 80% meer energie nodig is voor verwarming. Bij een eengezinswoning betekent dit al gauw € 1.700,- meer op je energierekening. De werkgroep Energie biedt dorpsgenoten uit Sauwerd, Wetsinge en Adorp een gratis warmtebeeld aan. Van 1 t/m 30 november gaan we in de buurt kijken hoe het met de isolatie van onze huizen is. We hebben een warmtecamera van Buurkracht te leen en daarmee maken wij gratis warmtebeelden. Wil jij een gratis warmtebeeld van je woning? Meld je dan aan op deze buurtpagina of log in op jouw account. 

Buurkracht 150202 warmtebeeld

Kan ik meedoen met Buurkracht?

Kijk hier of jouw buurt al meedoet of meld je aan bij je buurt.
Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?