Adorp

“Een besparing van 20 procent in 2020 moet haalbaar zijn”

Meld je ook aan

Adorp

29 buurtbewoners doen al mee, jij ook?

In Adorp doen we al veel samen. Er zijn alleen al 36 verenigingen actief voor iets meer dan 500 inwoners. Waarom zouden we ons dan niet ook samen inzetten om energiezuiniger te leven en te wonen? Wij, Karel Scheepstra, Norbert Ploeger en Sijbrand Stratingh, willen daar in het dorp werk van maken. Zo kunnen we aan de rand van het aardbevingsgebied ons steentje bijdragen aan de terugdringing van het gasverbruik. We zijn al goed bezig, als je ziet hoeveel zonnepanelen er al op de Adorpse daken liggen. Laten we daar nog een schep bovenop doen met z’n allen!

Elke week een ijsje verdienen?

Door tijdens je vakantie alle opladers en stekkers uit het stopcontact te halen bespaar je al snel een paar euro per week. Maar wat is dat nu eigenlijk sluipverbruik en wat kun je er tegen doen? We hebben het voor je op een rijtje gezet. En wil je weten wat jouw sluipverbruik is? Log dan in of meld je aan, en ga naar Mijn woning en Energieverbruik en bekijk jouw nachtverbruik op je grafiek.

Bekijk de tips
Buurkracht stripjeachterop

Kan ik meedoen met Buurkracht?

Kijk hier of jouw buurt al meedoet of meld je aan bij je buurt.
Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?