isoleren? doe mee met ons isolatie-aanbod!

Wij, Sven Kramer, Mireille Soeters, Susanne van Eps en Geert Ensing, hebben onze buurkracht gebruikt voor een isolatieactie voor onze buurt. Als wij onze talenten bundelen is dit namelijk voordeliger, makkelijker en leuker. Dat hebben we vorig jaar al laten zien met onze zonnepanelenactie. Toen namen XX huishoudens zonnepanelen op hun dak.

Onlangs hebben we ons aanbod samen met de leverancier toegelicht in een online burenbijeenkomst. Deze is hier terug te bekijken. Het isolatieaanbod staat hier toegelicht. En nog meer lezen en/of je aanmelden voor een persoonlijke en vrijblijvende offerte? Dat kan hier.

hoe we te werk zijn gegaan

Na een inventarisatie van en in de buurt, bleek isoleren een goede keus om woningen (verder) te verduurzamen. We hebben offertes van leveranciers uit de regio vergeleken. Tijdens de online bijeenkomst van 8 februari hebben wij het aanbod, de keuzes en criteria toegelicht. Ook de leverancier was erbij om specifieke vragen te beantwoorden.

meer weten?

ondersteuning van Stichting Buurkracht

Stichting Buurkracht ondersteunt ons belangeloos en kosteloos bij het realiseren van onze burenactie. Buurkracht is een maatschappelijke organisatie die buren in heel Nederland helpt om hun buurt mooier, beter, groener, veiliger of gezelliger te maken. Buurkracht gelooft dat energie besparen makkelijker, voordeliger en leuker is als je het met de buren doet. Contact met Buurkracht.

Groet van het buurtteam Nieuw-Wassenaar

Delen: