Selecteer een pagina

bijna zover….

 

geef een online EnergyParty!

 

Een online EnergyParty helpt je om flink energie te besparen. Heel gemakkelijk vanuit huis en toch samen met je buurt- of straatgenoten. Tijdens de party helpt een deskundige gespreksleider jullie op weg. Je bekijkt samen met zo’n acht buren je energieverbruik en bespaarmogelijkheden. Iedereen beëindigt de avond met een concreet en persoonlijk plan. Niemand is tot iets verplicht. Verschillende buren door heel Nederland gingen je al voor.

EnergyParty

”Het overtrof alle verwachtingen en het was ontzettend leuk!” – Buurvrouw Carien.

”Het was goed om te zien waar ik stond ten opzichte van de ander, vooral het competitieve element maakte voor mij de Party.” – Buurman Christian.

 

ja, ik wil een online EnergyParty

We zijn er bijna klaar voor om je te kunnen inschrijven voor een EnergyParty in Amersfoort. Als je je eigen EnergyParty aanvraagt, zal de gespreksleider binnen enkele dagen contact met je opnemen. Jullie spreken samen de avond door en prikken een datum voor de party.

tijd voor je eigen EnergyParty

zo verloopt een online EnergyParty

Je krijgt een pakketje met uitnodigingen gratis toegestuurd, waarmee je zo’n acht buren en bekenden uitnodigt. Je ontvangt ook een gratis energiebesparende attentie, die je aan je online gasten mag geven.

Iedereen doet vanuit huis mee. Jij en je gasten bekijken ieders energieverbruik én bespaarmogelijkheden, aan de hand van speciale informatie. Je doet zelf ook mee met het programma, dus ook jouw eigen energieverbruik wordt onder de loep genomen. Een getrainde gespreksleider begeleidt de avond online.

Na de party hebben alle deelnemers een concreet en persoonlijk plan. Eventueel stuurt de gespreksleider ook informatie over lokale subsidies en financieringsmogelijkheden. De EnergyParty kost je geen geld en niemand is tot iets verplicht.

dit zijn de gespreksleiders

Onze gespreksleiders zijn allemaal getraind in het online begeleiden van buren of kennissen die willen besparen op hun energierekening. Zij verbinden desgewenst de mensen aan elkaar die verder aan de slag willen met bijvoorbeeld energiebesparende middelen. Onze gespreksleiders helpen je graag op weg.

Benieuwd naar de mensen die de EnergyParty begeleiden? Bekijk hier een aantal van onze online gespreksleiders.

 

wil je meer weten?

Als je nu meer wilt weten of je nu al wilt inschrijven, bel dan onze projectleider voor Amersfoort, Tammo. Je bereikt hem via: 06 1132 5574 of per mail: tammo@buurkracht.nl.

Delen: