energie besparen dit jaar?

 

Stichting Buurkracht onderzoekt in opdracht van de gemeente Hollands Kroon hoe inwoners over energiebesparing denken in deze tijd, waarin velen van ons meer thuis zijn dan anders. Waar hebben mensen op dit moment behoefte aan en op welke manier gaan ze het liefst tot actie over?

energiebesparing in Hollands Kroon

Wil je wonen in een lekker comfortabel huis met lagere energielasten? De gemeente Geldrop-Mierlo biedt ondersteuning via:

  • informatie over zonnepanelen in het algemeen en via de gemeente
  • informatie over duurzaam verbouwen
  • een duurzaamheidslening met aantrekkelijke rentekorting via de gemeentelijke subsidies en financieringsmogelijkheden via het rijk
  • gratis online EnergyParty’s via Stichting Buurkracht

Je leest hier meer over via de gemeentelijke website. Bovendien biedt de gemeente 250 inwoners gratis toegang tot een EnergyWebinar, waarmee je meer grip krijgt op je energieverbruik. Lees verder over het EnergyWebinar.

 

EnergyParty’s Hollands Kroon

Wil je weten hoe het zit met jouw eigen energieverbruik thuis? Zit je hoog of laag? Wat is jouw slimste energiebesparing? Doe mee met een van de gratis online EnergyParty’s in Hollands Kroon. De party gaat in op jouw eigen situatie en er doen maximaal 8 mensen aan mee. Meer informatie en aanmelden.

 

meer weten?

Neem gerust contact met ons op. Stichting Buurkracht is een maatschappelijke organisatie die buren in heel Nederland helpt om hun buurt mooier, beter, groener, veiliger of gezelliger te maken.

Delen: