Zonnepanelen?

Doe mee met ons aanbod in Beugen

Als buurtteam hebben we onze buurkracht gebruikt voor een zonnepalen actie voor ons dorp. Het plaatsen van zonnepanelen is een goede manier om geld en energie te besparen. Je energierekening daalt en je draagt bij aan het milieu.

Onlangs hebben we ons aanbod samen met de leverancier toegelicht in een online burenbijeenkomst. Deze is hier terug te kijken.

Wil je graag een persoonlijke en vrijblijvende offerte ontvangen? Vul dan het formulier hieronder in.

Aanmelden offerte zonnepanelen Beugen
Offerte voor

Hoe zijn we te werk gegaan?

Na een inventarisatie van en in de buurt, bleek het aanschaffen van zonnepanelen een goede keus om woningen (verder) te verduurzamen. We hebben offertes van leveranciers uit de regio vergeleken. Tijdens de online bijeenkomst van 25 maart hebben wij het aanbod, de keuzes en criteria toegelicht. Ook de leverancier was erbij om specifieke vragen te beantwoorden.

meer weten?

  • Neem gerust contact met ons op via de buurkracht-app. Ga naar onze zonnepalenactie in de buurkracht-app en klik op doe mee. De app is gratis te downloaden in de App/Play-store (zoek op buurkracht).
  • Of stuur een mail naar duurzaamheid@beugen.nl

ondersteuning van Stichting Buurkracht

Stichting Buurkracht ondersteunt ons belangeloos en kosteloos bij het realiseren van onze burenactie. Buurkracht is een maatschappelijke organisatie die buren in heel Nederland helpt om hun buurt mooier, beter, groener, veiliger of gezelliger te maken. Buurkracht gelooft dat energie besparen makkelijker, voordeliger en leuker is als je het met de buren doet. Contact met Buurkracht.