bakkie met de buren!

 

even gezellig bijkletsen

Als er íets is dat we meer dan ooit waarderen, dan is het ons contact met de buren. De afgelopen periode heeft wel duidelijk gemaakt hoe belangrijk en prettig een goede buur is. Reden genoeg om nu en dan een bakkie met je buren te doen. Lekker ongedwongen, gezellig en op 1,5 meter afstand.

bakkie met de buren

vier gratis bakkies

Start daarom nu je eigen actie in de buurkracht-app voor een buurtbakkie, verzamel daarin drie buren en je krijgt van ons een setje originele buurkrachtmokken. Vier stuks! En stuur ons vooral ook even een foto van jullie samen-ff-buurten-moment, want van gezellige burenmomenten krijgen we nooit genoeg.

 

zo doe je mee

• Je vindt de kant-en-klare ‘bakkie met de buren’ activiteit onder ‘voorbeelden’ in de buurkracht-app. Start de activiteit en nodig je buren uit om mee te doen. Tip: kijk eerst of deze actie al loopt in jouw buurt, dan kun je er gewoon meteen aan meedoen! Klik daarvoor op het middelste icoontje onderin de buurkracht-app.

• Deel je actie ook buiten de buurkracht-app, zodat je buren van je idee op de hoogte zijn! Dat kan via bijvoorbeeld WhatsApp, Facebook en e-mail.

 

zo krijg je de mokken

Heb je drie of meer buren verzameld in je activiteit en wil je de mokken ontvangen? Deel de link van je activiteit dan met ons per mail (marije@buurkracht.nl). Die link vind je in je actie: klik op het icoontje met het pijltje naar boven, rechtsboven in je scherm. Wij sturen je dan een setje originele buurkrachtmokken toe (zo lang de voorraad strekt).

We wensen je een gezellig bakkie met de buren!

Gebruik je de buurkracht-app nog niet, download hem dan om mee te doen aan de actie.

Delen: