bakkie met de buren doet het altijd goed!

 

De jaarlijkse Burendag is een geweldige stimulans voor buurtgenoten om een bakkie met elkaar te doen. Dat blijkt elk jaar weer. Maar, een bakkie met je buren is altijd een goed idee. Dus spreek je buren gewoon eens aan. Zomaar tussendoor, op een willekeurig moment. En voor je het weet heb je er weer een goede buur bij. Bij ons kun je er originele buurkracht-mokken bij aanvragen.

bakkie met de buren
bakkie met de buren

 

Wendy uit de gemeente Oss

“Burendag was heel gezellig. Wij doen wel vaker een bakkie met elkaar, dus die mokken komen goed van pas.”

 

Tanja uit de gemeente Groningen

“Wij organiseren ieder jaar Burendag met de bewoners in onze straat. Dan helpen we elkaar met opruimen. Ook zijn wij sinds drie jaar een leefstraat. We hebben met hulp van de gemeente onze straat mogen beplanten en zo hebben we ook bankjes gekregen. Leuk om de mokken te gebruiken, bedankt!”

Vincent uit de gemeente Hoorn

“Dit jaar kon ons gezin helaas niet aansluiten bij Burendag vanwege Corona. Dat was voor ons een enorme domper. Maar de rest van de buren hebben Burendag op een gezellige en veilige manier gevierd. Het is zeer positief geweest voor zowel jong als oud.

Buurman Martin, die de foto’s had gemaakt, was blij dat hij was gevraagd en was erg in zijn sas met het maken van foto’s. De buren waren blij met jullie geschenk. De bekers zijn goed terecht gekomen. We hebben ze meegeven bij inlevering van de puzzelkaart als een soort cadeautje.”

bakkie met de buren

Regel jij ook wel eens iets leuks voor de buurt? Wij helpen je graag een handje met posters, flyers, de buurkracht-app en soms zelfs met een toepasselijke attentie. Of vraag gewoon onze originele buurkracht-mokken aan.

Delen: