zonnepanelen? Doe mee met ons aanbod!

Wij, Dirk, Herman en Tom hebben onze buurkracht gebruikt voor een zonnepanelenactie in onze buurt. Als wij onze talenten bundelen is dit namelijk voordeliger, makkelijker en leuker. Onlangs hebben we ons aanbod besproken in een online burenbijeenkomst. Deze is hier terug te kijken. Wil jij samen met ons een persoonlijke en vrijblijvende offerte aanvragen? Dat kan hier.

zonnepanelen met inkoopvoordeel

Het aanschaffen van zonnepanelen is een goede manier om geld en energie te besparen. Je energierekening daalt en je draagt bij aan het milieu. De investering verdien je in afzienbare tijd terug. Je krijgt bovendien een beter energielabel. En het is goed voor het milieu.

Altijd de beste keuze.
Om tot een goed aanbod te komen vergelijken we offertes van leveranciers uit de regio aan de hand van diverse criteria. Zo helpen wij je bij het maken van de beste keuze.

hoe we te werk zijn gegaan

Na een inventarisatie van en in de buurt, bleek het aanschaffen van zonnepanelen een goede keus om woningen te verduurzamen. We hebben offertes van leveranciers uit de regio vergeleken. Tijdens de online bijeenkomst van 28 april hebben wij het aanbod, de keuzes en criteria toegelicht. Ook de leverancier was erbij om specifieke vragen te beantwoorden.

meer weten?