gratis Energy

Webinar

Wil je in 2021 wonen in een lekker comfortabel huis tegen lagere energielasten? Stichting Buurkracht organiseert in opdracht van de gemeente Amersfoort een aantal EnergyWebinars voor inwoners van de gemeente. Meld je nu gratis aan en krijg je meer grip op je energieverbruik.

 

“ik heb slimme tips gekregen en weet nu

wat er allemaal mogelijk is in Amersfoort”, buur Anneke

 

warm huis lage lasten: slimme tips

Je krijgt 10 slimme tips voor een comfortabel huis en lagere energielasten. Wat kun je zelf doen voor weinig geld en wat is er binnen de gemeente mogelijk om je lasten te verlagen? Je hoort het allemaal. Het maximale aantal deelnemers is 500. Het laatste EnergyWebinar is op dinsdag 23 maart om 19.45 uur (duur: 60 minuten). Vul hieronder het formulier in en je krijgt vanzelf de bevestiging en de link van het webinar toegestuurd.

ja, ik wil meedoen

Aanmelden 23 maart

We gebruiken je gegevens alleen omtrent het EnergyWebinar en EnergyParty. We delen ze hiertoe met je gemeente vanwege de RRE-regeling, waardoor dit wordt gefinancierd. Lees verder onze privacyverklaring.

meer weten?

Neem gerust contact met ons op. Stichting Buurkracht is een maatschappelijke organisatie die buren in heel Nederland helpt om hun buurt mooier, beter, groener, veiliger of gezelliger te maken.

Delen: