Kom naar onze buurtbijeenkomsten

Aalderinkshoek

Inwoners van Aalderinkshoek en de gemeente nemen samen kleine en grotere groene stappen. Op woensdag 13 en donderdag 14 oktober vinden hierover fysieke informatiebijeenkomsten plaats. De bijeenkomst is gedeeltelijk interactief dus vergeet niet je mobiele telefoon mee te nemen.

meld je aan voor onze buurtbijeenkomsten

Door de gemeente Almelo worden in samenwerking met Buurkracht en het buurtteam twee buurtbijeenkomsten georganiseerd. Hiervoor kun je je op deze pagina kosteloos aanmelden. Tijdens deze bijeenkomsten krijg je informatie over de start en het verloop van het project en legt Buurkracht uit hoe jij als buurtbewoner mee kunt doen en mee kunt denken.

Aanmelden fysieke buurtbijeenkomst

Meld je hier aan voor één van de fysieke bijeenkomsten. We gebruiken je gegevens alleen voor de aanmelding van de buurtbijeenkomst.

Zie hieronder het programma:

– Welkom door wethouder duurzaamheid gemeente Almelo

– Stand van zaken: wat is er de afgelopen tijd gebeurd in de route naar een aardgasvrije Aalderinkshoek

– Buurtteam: het team stelt zich voor, vertelt over het buurtplan en ze gaan in gesprek met jou als buurtbewoner

– Inkoopactie isolatie: meer informatie over deze inkoopactie

– Uitloop: gelegenheid tot vragen stellen onder het genot van een hapje en drankje

Aanmelden voor fysieke buurtbijeenkomst Aalderinkshoek

de kracht van Buurkracht

Wij juichen samenwerking met bewoners altijd toe. Daarom werken wij samen met Buurkracht: een onafhankelijke organisatie die buren samenbrengt en helpt om de buurt mooier, groener, veiliger of duurzamer te maken. Verbuurzamen, noemen ze dat. En dat het werkt, blijkt al in honderden plaatsen in Nederland.
De gemeente en Stichting Buurkracht werken samen met Welcordaad.
Cordaad Welzijn ondersteunt het initiatief om samen met inwoners de buurt te verduurzamen. Doordat we zelf regelmatig in de wijk zijn weten we wat er leeft.

meer weten?

Neem gerust contact met ons op. Stichting Buurkracht is een maatschappelijke organisatie die buren in heel Nederland helpt om hun buurt mooier, beter, groener, veiliger of gezelliger te maken.