Tromgeroffel! Na de digitale alias coronaproof EnergyParty is ook de digitale burenbijeenkomst (bijna) een feit. De organisatie van de allereerste online editie, op woensdag 8 juli, ligt in handen van vier buurtteams uit de Wassenaarse buurten Park de Kieviet, Deijleroord, Nieuw Wassenaar en Centrum. Buurkracht heeft de teams de afgelopen maanden ondersteund.

Linksom of rechtsom
“Het is mooi om te zien dat deze buurtteams zich niet uit het veld laten slaan. Vrijwel meteen na het ingaan van de coronamaatregelen begonnen zij te denken aan alternatieven om tóch hun plannen te kunnen realiseren. En maar al te graag dachten wij met ze mee!” aldus Floris Baggerman, buurtbegeleider bij Buurkracht.

Woonachtig in Wassenaar en geïnteresseerd in zonnepanelen?
Iedere inwoner van Wassenaar kan de online bijeenkomst vrijblijvend bijwonen en zich zo laten informeren over zonnepanelen. Ook de door de buurtteams geselecteerde leverancier is aanwezig om het aanbod, waar heel Wassenaar van gebruik kan maken, te presenteren. Bij serieuze interesse komt de leverancier langs voor een schouw en maakt hij een persoonlijke offerte. De digitale burenbijeenkomst vindt plaats op woensdag 8 juli om 20.00 uur en is te volgen via www.twitch.tv/buurkracht

Delen: