EnergyParty in jouw buurt

 

Leuk dat je bent uitgenodigd voor een EnergyParty bij jou in de buurt! Jullie gaan samen met Shirley, gespreksleider, jullie energieverbruik en bespaarmogelijkheden bekijken. Ze stelt zich hieronder alvast aan je voor. Bevestig via het formulier dat je meedoet en je ontvangt binnenkort de benodigde informatie, zoals de link naar jullie party als die online plaatsvindt.

ja, ik doe mee

Aanmelden voor EnergyParty

We gebruiken je gegevens alleen om een EnergyParty te kunnen organiseren. We delen ze hiertoe met je gemeente vanwege de RRE-regeling, waardoor de party wordt gefinancierd. Lees verder onze privacyverklaring.

even voorstellen

Mijn naam is Shirley Houtman. Op het gebied van duurzaamheid ben ik met verschillende dingen bezig in mijn woonplaats. In Wassenaar geef ik de 17 duurzame doelen meer zichtbaarheid door ruilmiddagen voor kleding en speelgoed te organiseren en inwoners te laten zien wat er al gedaan wordt. Toen ik hoorde dat er in Wassenaar EnergyParty’s georganiseerd zouden worden heb ik mij direct aangemeld als gesprekleider. Ik vind het heel fijn dat ik mijn buren en dorpsgenoten kan inspireren om het energieverbruik te verminderen door met ze in gesprek te gaan over hun energierekening.

de eerste tip van Shirley

Zoek alvast je jaarverbruik op, die heb je nodig tijdens de party!

 

meer weten?

Neem gerust contact met ons op. Stichting Buurkracht is een maatschappelijke organisatie die buren in heel Nederland helpt om hun buurt mooier, beter, groener, veiliger of gezelliger te maken.