EnergyParty in jouw buurt

 

Leuk dat je bent uitgenodigd voor een EnergyParty bij jou in de buurt! Jullie gaan samen met Diana, gespreksleider, jullie energieverbruik en bespaarmogelijkheden bekijken. Ze stelt zich hieronder alvast aan je voor. Bevestig via het formulier dat je meedoet en je ontvangt binnenkort de benodigde informatie, zoals de link naar jullie party als die online plaatsvindt.

ja, ik doe mee

Aanmelden voor EnergyParty

We gebruiken je gegevens alleen om een EnergyParty te kunnen organiseren. We delen ze hiertoe met je gemeente vanwege de RRE-regeling, waardoor de party wordt gefinancierd. Lees verder onze privacyverklaring.

even voorstellen

Ik ben Diana Pennink en ik ontmoet graag mensen, die ook graag hun huis en woonomgeving willen verduurzamen. Via deze link is mijn appartementje te zien waar ik pas een paar weken woon. Ik kan hier nog allerlei energiebesparende maatregelen uitvoeren. Hiervoor had ik een rijtjeshuis, waar ik onder andere zonnepanelen in combinatie met een batterij op heb gelegd. Dat was een leerzaam project, waarbij ik ook overleg heb gehad met mijn buren. Wil je meer weten over energiebesparing in je huis? Wil je een gezellige avond? Dan ben ik graag je gespreksleider.

de eerste tip van Diana

Zoek alvast je jaarverbruik op, die heb je nodig tijdens de party!

 

meer weten?

Neem gerust contact met ons op. Stichting Buurkracht is een maatschappelijke organisatie die buren in heel Nederland helpt om hun buurt mooier, beter, groener, veiliger of gezelliger te maken.